Ga naar de inhoud

InnerEssence Journey


Een InnerEssence Journey is een magische reis van buiten naar binnen. Mijn muziek, stem en energetische aanraking begeleidt jou naar je essentie. In de verbinding met jezelf maak je contact met de wijsheid van je lichaam, dat je precies laat voelen wat er nu nodig is. Ze onthult waar jouw hartsverlangen ligt. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is jezelf openstellen en nieuwsgierig zijn naar wat zich wil laten horen of zien. Je laat het ‘bekende’ los – overtuigingen, opvattingen, verhalen – om het ‘onbekende’ te ontmoeten.

De veilige ruimte die ik je bied tijdens deze reis is een uitnodiging tot inzicht, heling en transformatie. Een unieke mogelijkheid om te voelen en te ervaren. Een moment voor jou, waar alles er mag zijn: emoties, beweging, lichamelijke sensaties en magische beelden. Voor een diep gevoel van joy, bliss en peace.

Ik reis graag met je mee! Wees welkom!

Praktisch

  • Een InnerEssence Journey duurt tussen de 60 en 90 minuten.
  • Je kan zelf een thema bepalen waarover je helderheid wilt verkrijgen: werk, een relatie tot iemand, een lichamelijke of geestelijke blokkade, een aspect van jezelf, een nieuw plan, …
    Je kan je ook laten verrassen in het moment. Op reis gaan vanuit de behoefte aan een time out, jezelf overgeven en ontdekken wat zich aandient.
  • Om de magie van je reis te vergroten, nodig ik nog graag de spirits van cacao en essentiële oliën uit ter begeleiding en ondersteuning. Vooraf drinken we cacao om je hart te verzachten en te openen voor de ontmoeting met jouw essentie. Na afloop krijg je een olie-blend mee om de wijsheid die je hebt ontvangen liefdevol te integreren.
  • Ik kan de InnerEssence Journey bij jou aan huis verzorgen in Breda en omgeving. Woon je verder weg, dan overleg ik graag met jou welke locatie jouw voorkeur heeft.
  • De reis maak je het meest comfortabel op een matras of matje, lekker warm liggend in een ruimte waar niemand anders op dat moment hoeft te zijn.
  • Ongeveer een week na jouw Journey neem ik contact met je op. Misschien zijn er vragen of inzichten die je wilt delen, of juist verder verdiepen. Het kan zijn dat de eerste reis om een vervolg vraagt. Maar wellicht zijn jouw puzzelstukjes ineens gaan passen.
  • De prijs voor een InnerEssence Journey is € 150 inclusief cacao en olie-blend. Woon je wat verder weg, dan reken ik ook reiskosten.

Zelf een InnerEssence Journey ervaren

Ready for magic? Ik ontmoet je graag!
Vragen? Ik beantwoord ze met liefde.
Instagram
suzanne@magicalanchors.com
076 785 01 02