Ga naar de inhoud

Celestial Love

In de serie Wings of Isis maakte ik deze talisman Celestial Love.

De roze en grijze tinten van dit unieke en mooie stuk vilt deden me denken aan de duif als gidsdier. De duif symboliseert onvoorwaardelijke liefde. Ze is in staat melk te produceren om haar kroost te voeden. Vlak voordat haar baby’s worden geboren, stopt ze met eten om nog zuiverder melk te produceren.

Verschillende goddelijke vrouwen uit het verleden worden met deze vogel geassocieerd: Moeder Maria voor haar zorg, vrede, zuiverheid en toewijding; Ishtar voor haar belofte van hoop; Venus voor haar geschenk van liefde.

Als wezens van zowel de hemel als de lucht, dienen duiven als een brug tussen de intuïtieve en fysieke werkelijkheid. De duif vertegenwoordigt vrede van de diepste soort. Ze kalmeert en stilt onze zorgen en stelt ons in staat om vernieuwing te vinden in de stilte van de geest.

Ze leert ons dat, ongeacht de omstandigheden, vrede altijd binnen handbereik is en op ons wacht. We hoeven alleen maar innerlijke conflicten uit onze gedachten te bannen.

In deze talisman heb ik de zachte, vrouwelijke energie van de Duif gecombineerd met de kalmerende, omhelzende kwaliteit van Rozenkwarts. Dit kristal ondersteunt je emotionele genezing en trekt liefde in alle vormen aan.

Wees welkom om rust te vinden onder deze zorgzame vleugel van ‘Hemelse Liefde’.

Interesse? Stuur me je bericht: suzanne@magicalanchors.com.