Ga naar de inhoud

Fire Within

In de kersttijd is de sluier tussen de werelden op zijn dunst. Een heel jaar loopt ten einde en maakt plaats voor een nieuw begin. Ontsteek je vuur, keer naar binnen en wees stil, luister naar je eigen innerlijke stem en die van hen die aan de andere kant verblijven. Wat heb je geleerd, wat heeft het licht nog niet gezien? Welke verlangens wachten om vervuld te worden?

Om me nog dieper te verbinden met deze reflectieve en donkere, maar vruchtbare tijd van het jaar, heb ik de talisman Fire Within gemaakt, als onderdeel van mijn Wings of Isis serie.

De gebruikte kristallen zijn gouden rutielkwarts en oranje aventurijn. Gouden rutielkwarts is verbonden met de hogere sferen en kanaliseert goddelijke inspiratie. Dit kristal versterkt je telepathische vermogens en maakt het makkelijker om met je gidsen te communiceren. Oranje aventurijn is voor aarding en creativiteit. In moeilijke tijden tilt het je geest op.

Omdat niet alle geesten goede bedoelingen hebben, heb ik ook een bindrune geborduurd voor bescherming, zodat je veilig door je dag kunt gaan.

Interesse? Stuur me je bericht: suzanne@magicalanchors.com.